<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Blogs over innovatief onderwijs

Meer weten over innovatief onderwijs in het algemeen? Of over wat WisMon op dit gebied allemaal doet? In onze blogs vind je meer informatie over robotica in de klas, W&T en 3D-onderwijs. Wie weet kom je op leuke lesideeën voor in jouw klas!

De 3D-printer, een verrijking voor het onderwijs

In deze blog lees je over de veelzijdige toepassing van de 3D-printer bij een basisschool in Damwoude. Erik Lei, groepsleerkracht groep 6/7 en ICT coördinator, geeft ons een kijkje in de keuken.

Lees verder

Een blik op Wetenschap en Techniek in het onderwijs

Wil jij graag meer weten over W&T in het primair- en voortgezet onderwijs? Wat houdt het precies in? Onze collega Sanne geeft uitgebreid antwoord op deze en nog veel meer vragen!

Lees verder

3 tips voor het starten met R&P-onderwijs

Goed van start met onderwijs op het gebied van robotica & programmeren? Met onderstaande tips worden de lessen een gegarandeerd succes!

Lees verder

De 9 beste robots voor het primair- en voortgezet onderwijs

Wil je starten met robotica in je onderwijs, maar twijfel je nog over de beste robot? In deze blog lees je onze adviezen over de beste robots voor jouw lessen!

Lees verder

Waarom alle kinderen moeten leren programmeren

Hebben we in de toekomst nog wel een fysieke supermarkt of pakketbezorger? Met programmeeronderwijs ontwikkelen leerlingen verschillende 21e-eeuwse vaardigheden. Essentieel voor iedereen!

Lees verder

Robotica- en programmeeronderwijs

Robotica en programmeren klinkt misschien vanzelfsprekend. Het houdt echter meer in dan veel mensen denken. Lees hier meer over de toepassing van R&P in jouw onderwijs.

Lees verder

WisMon als partner

Wil je zelf aan de slag met onderwijs op het gebied van W&T, robotica en programmeren of 3D-printen? WisMon heeft de kennis en materialen in huis om je verder te helpen. We kijken graag met je mee!