<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bijles in Amsterdam

Bèta saai of lastig? Niet met onze bijlessen in Amsterdam! Als bèta-expert geven wij jou graag bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en statistiek. Met onze ervaren bijlesdocenten zorgen wij dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd!

Gestopt met nieuwe aanvragen voor bijlessen

WisMon neemt geen nieuwe aanvragen meer aan voor bijlessen. Een opfriscursus wiskunde nodig of een bètavak inhalen? Volg dan een van onze groepscursussen. Ook bieden wij nog individuele cursussen op maat aan in basis wiskunde, wiskunde A/B, natuurkunde en scheikunde op havo en vwo niveau.

Onze bijlessen in Amsterdam

In onze hoofdstad kun je terecht voor bijlessen in alle bètavakken. Via een vrijblijvende inschrijving met het inschrijfformulier bekijken we welke bijles het beste bij jou past en welke van onze docenten in Amsterdam goed aansluit. We nemen altijd eerst contact met je op voordat we je koppelen aan een docent. We horen graag van je wat je zoekt in een bijles en waar je tegenaan loopt tijdens je lessen of colleges. Zo kunnen we de best mogelijke koppeling maken en jou een passende bijles in Amsterdam bieden. Het maakt bij WisMon niet uit of je 5 of 15 bijlessen nodig hebt. Je zit bij ons nooit vast aan een pakket met een bepaald aantal lessen. Dus of je nu bijles in Amsterdam nodig hebt gedurende het schooljaar of alleen voor de laatste sprint richting je toets of tentamen; wij hebben altijd een passende oplossing!

Voor wie?

Via WisMon kun je bijles in Amsterdam volgen voor zowel de middelbare school als de universiteit. Dus of je nou moeite hebt met wiskunde, biologie, scheikunde of natuurkunde, of bijvoorbeeld statistiek of wiskunde T; bij ons kun je terecht! Woon je niet in, maar wel vlakbij Amsterdam? Of is bij jou thuis afspreken geen fijne optie? Dan kun je, in samenspraak met je docent, ook bijles volgen op een openbare plek, bijvoorbeeld de OBA, universiteit of hogeschool.

 

De bijlesvakken

Hoe werkt bijles in Amsterdam?

Inschrijven

Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat voor hulp je nodig hebt en op welke termijn je bijles in Amsterdam zoekt. Inschrijving voor bijles is geheel vrijblijvend. We nemen altijd eerst even contact met je op voordat we overgaan tot de matching met een van onze bijlesdocenten.

De eerste afspraak

Heb je je ingeschreven voor bijles in Amsterdam, wiskunde bijvoorbeeld? Als we je gematcht hebben neemt de bijlesdocent contact met je op. Samen met je docent bepaal je waar en wanneer je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt. Je kan de bijlessen daarna naar eigen behoefte inplannen. Net iets vaker hulp nodig voor die ene lastige toets natuurkunde of juist een weekje vrij tijdens de vakantie? Jij bepaalt!

De juiste bijlesdocent

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team van bijlesdocenten wie jou het beste kan helpen. Wij proberen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, een geschikte docent voor je te vinden, zodat je gauw kunt starten met je eerste bijles in Amsterdam!

Betaling

Je betaalt de bijlessen altijd achteraf en je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gevolgde bijlessen. Je betaalt de bijlessen maandelijks via een factuur of automatische incasso. Je zit niet vast aan een pakket en je kan op ieder moment kosteloos opzeggen.

Onze tarieven

Scholieren

€22,50 per uur

Geen inschrijfkosten
Geen vaste pakketten
Flexibel in te plannen

Studenten

€23,50 per uur (Statistiek: €25,00)

Geen inschrijfkosten
Geen vaste pakketten
Flexibel in te plannen

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wil volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Krijg je bijles aan huis en moet de docent hiervoor meer dan 5 kilometer reizen? Dan komen er reiskosten bij. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur reistijd. De bijlesdocent zal dit altijd eerst met je overleggen.

Specialist in bèta
Persoonlijke aanpak
13 jaar ervaring

Waar heb je les?

Bijlessen in Amsterdam kun je op een openbare locatie of bij jou thuis inplannen. Dit kan bijvoorbeeld in de bibliotheek of op de VU of de UvA.

Eva
Bijles natuurkunde

Door mijn natuurkunde bijlessen is mijn cijfer van een 4,0 naar een 7,3 gegaan! Het is zijn hele leerzame bijlessen en er hangt een relaxte sfeer. Ik raad het veel mensen aan!

Nadir
Bijles wiskunde B

Ik volg een opleiding tot Technisch specialist en had moeite met wiskunde B. Mijn bijlesdocent Xaver heeft daar met zijn heldere stapsgewijze uitleg verandering ingebracht. Heel erg bedankt!

Suzanne
Bijles wiskunde B

Ik zit nu in mijn examenjaar en kwam klem te zitten met wiskunde. Ik heb drie bijlessen van Tigist van WisMon gehad en ik heb nu geen bijles meer nodig. Met haar duidelijke uitleg snap ik het. Verder was het erg fijn dat ze flexibel was in de planning.

Vera
Bijles natuurkunde

Omdat ik eerder wilde beginnen met voorbereiden op mijn voortentamen, heb ik voor een maatwerkcursus natuurkunde gekozen. Mijn bijlesdocent Marcus heeft mij goed door de stof heen geleid en kent ook de stof van het voortentamen.

Op zoek naar een cursus?

Naast bijlessen bieden wij ook cursussen aan in de vakken wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie aan. Moet jij een bètavak inhalen in Amsterdam of Utrecht, bijvoorbeeld voor een deelcertificaat? Lees verder voor meer informatie!

Gestopt met nieuwe aanvragen voor bijlessen

WisMon neemt geen nieuwe aanvragen meer aan voor bijlessen. Een opfriscursus wiskunde nodig of een bètavak inhalen? Volg dan een van onze groepscursussen. Ook bieden wij nog individuele cursussen op maat aan in basis wiskunde, wiskunde A/B, natuurkunde en scheikunde op havo en vwo niveau.

Alle vragen