<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

CCVX-voortentamentraining

Heb jij het CCVX-voortentamen nodig om toegelaten te worden tot die ene studie die precies bij jou past? Met onze CCVX-voortentamentrainingen voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie op vwo-niveau bereid jij je gestructureerd voor!

Wat is het CCVX?

De Centrale Commissies Voortentamen zijn landelijke samenwerkingsverbanden van de Nederlandse Universiteiten. De voortentamens zélf worden drie keer per jaar afgenomen op het Science Park in Utrecht. Dit is doorgaans in april, juli en december.

Het behalen van het voortentamens is de meest gangbare toelatingseis voor hbo- en wo-opleidingen als geneeskunde, tandheelkunde, economische en technische opleidingen.

Let op! Je dient je zelf voor het CCVX voortentamen in te schrijven.

Voor wie?

De CCVX-voortentamentraining is bedoeld voor alle voortentamenkandidaten die de volledige lesstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten.

De training is niet geschikt voor mensen die de lesstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we een volledige cursus aan.

Waar & wanneer?

De CCVX-voortentamentrainingen starten een paar weken voor de tentamendatum en worden aangeboden in Utrecht en soms online. De data van de trainingen worden medio juni, oktober en februari online gezet op onze website.

Wil je een berichtje ontvangen als er nieuwe data online staan? Meld je dan via onderstaande button aan voor de inschrijfwekker.

Opbouw

In 5 tot 7 lessen oefen je met alle lesstof die op het voortentamen aan bod kan komen en richten we ons op jouw zwakke én sterke punten. De belangrijkste tentamenonderwerpen komen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus.

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Alle vragen