Voor scholen

Robotica en programmeren of onderzoekend leren bij u op school? Bij WisMon bieden we trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met het bèta-onderwijs van nu.

WisMon bij u op school

WisMon wil bèta leuk en toegankelijk maken voor iedereen. Met onze vernieuwende docententrainingen, gastlessen en projecten nemen we je mee in de wereld van het innovatieve bèta-onderwijs. Door onze persoonlijke begeleiding wordt alles perfect afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Robotica en programmeren

Wil je leerlingen helpen met het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden? Bij WisMon bieden we trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met robotica en programmeren.

Onderzoekend leren

Wil je leerlingen stimuleren om te leren vanuit hun eigen nieuwsgierigheid? Bij WisMon bieden we trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met onderzoekend leren.

Rekenonderwijs

Wilt u uw leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op de rekentoets? WisMon kan u hierbij met expertise en enthousiasme ondersteunen, van een volledig verzorgde rekentraining bij u op school tot het begeleiden van uw eigen rekenonderwijs.

Onze werkwijze

21e eeuwse vaardigheden

Met onze trainingen en workshops richten wij ons op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden. Dit doen wij door middel van robotica-onderwijs en onderzoekend en ontwerpend leren.

Gericht op de praktijk

Onze trainingen richten zich op de praktijk. Aan het eind van de cursus ga je naar huis met lesmateriaal dat aansluit op het curriculum en direct toepasbaar is in de klas.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.