21e-eeuws onderwijs

WisMon helpt scholen met de implementatie van innovatief bèta-, wetenschap en techniekonderwijs. We bieden advies, geven trainingen en enthousiasmeren leerlingen d.m.v. gastlessen. Zo verbindt ons team van docenten en onderwijsontwikkelaars nieuwe technologische toepassingen met de onderwijspraktijk.

WisMon bij jou op school

WisMon wil bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk maken voor iedereen. Daarom helpen wij scholen met allerlei hulpvragen rondom innovatief onderwijs. Door onze persoonlijke begeleiding wordt alles perfect afgestemd op jullie wensen en behoeftes. Zijn jullie klaar om de uitdaging aan te gaan?

Advies, visie en implementatie

Zijn jullie je op school aan het oriënteren op het gebied van innovatief onderwijs? Van het bespreken van de mogelijkheden, het schrijven van een visie tot het opstellen van een implementatieplan. Met onze expertise in innovatie en achtergrond in het onderwijs helpen we jullie graag op weg.
Neem contact met ons op >>

Nascholing

Wil jij in de klas ook aan de slag met bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met de trainingen van WisMon leer je alles over 21e-eeuwse vaardigheden en duik je in de wereld van het innovatieve onderwijs.
Bekijk hier onze trainingen>>

Gastlessen en lessenreeksen

WisMon verzorgt gastlessen en lessenreeksen waarin leerlingen de wereld van bèta, wetenschap en techniek kunnen ontdekken. De perfecte manier om jouw leerlingen voor deze thema’s te enthousiasmeren en hun 21e-eeuwse vaardigheden te ontwikkelen.

Bekijk hier onze gastlessen>>

Onze thema's

Onderzoekend en ontwerpend leren

Met de begeleiding, trainingen en gastlessen van WisMon laten we leraren, docenten en leerlingen kennismaken met onderzoekend en ontwerpend leren. Zo stimuleren we leerlingen om vanuit hun eigen nieuwsgierigheid en creativiteit te leren.
Meer informatie >>

Robotica en programmeren

Wil je leerlingen helpen met het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden? WisMon biedt begeleiding, trainingen en gastlessen om leraren, docenten en leerlingen kennis te laten maken met robotica en programmeren.
Meer informatie >>

Virtual reality

Met virtual reality (VR) in de klas wordt het onbereikbare bereikbaar. WisMon laat de meerwaarde van VR-onderwijs zien en brengt VR op een laagdrempelige manier naar scholen.
Meer informatie >>

Meer weten?

Is er naast ons standaard aanbod behoefte aan begeleiding bij een bepaald traject, een verdiepende training op maat of zijn jullie op zoek naar een specifieke gastles die bijvoorbeeld aansluit bij een thema of schoolvak? Neem contact op met WisMon voor de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.