<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Cursus Biologie

Heb jij een deelcertificaat biologie nodig om toegelaten te worden tot een hbo- of wo- studie die precies bij jou past? Of wil je je basiskennis bijspijkeren? Bij WisMon ben je aan het juiste adres: met onze biologiecursussen op havo- en vwo-niveau werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Schrijf je nu in!

Elke cursus heeft een vast aantal uur om de hele bovenbouwstof te doorlopen. De intensiteit en duur verschillen per cursus, variërend van een studielast van 7 tot 35 uur per week.

Onze cursussen starten elk jaar in januari, juni en september in Amsterdam, Utrecht of online. Bij de voorjaarscursus en de najaarscursus heb je twee keer per week les over een periode van 3-4 maanden. Tijdens de intensieve zomercursus heb je twee maanden lang vier lessen per week en bij een jaarcursus heb je gemiddeld één keer per week les.

Je kunt de cursus afsluiten met verschillende examens zoals het CCVX-voortentamen of het staatsexamen.

Biologie havo

Onze cursus biologie havo behandelt alle bovenbouwstof van het vak, van de bouw en de functie van cellen tot homeostase en milieubiologie. Hiermee haal je alle stof in die je nodig hebt voor toelating tot studies variërend van laboratoriumonderzoek tot verpleegkunde en verloskunde.

Meer informatie

Biologie vwo

Onze cursus biologie vwo behandelt alle bovenbouwstof van het vak, van fotosynthese tot genetica en ecologie. Hiermee haal je alle stof in die je nodig hebt voor toelating tot studies variërend van geneeskunde en tandheelkunde tot farmacie.

Meer informatie

Basiscursus wiskunde

Ook voor natuurkunde is het belangrijk dat je een goede basiskennis wiskunde hebt. In onze basiscursus wiskunde a/b worden jouw basisvaardigheden opgefrist en gaan we aan de slag met de onderbouwstof havo/vwo met onderwerpen als eerstegraadsfuncties, grafieken en algebra. Na deze cursus beheers je de onderbouwstof op havo/vwo niveau en ben je voldoende voorbereid op onze natuurkundecursussen.

Meer informatie
Kleine groepen
Deskundig
Persoonlijk

Nog een ander bètavak nodig?

Bij WisMon kan je ook terecht voor een cursus wiskunde A, wiskunde B, scheikunde en natuurkunde op havo- en vwo- niveau.

Anderstaligen

Ben je anderstalig en wil je een traject voor één of meerdere bètavakken in het Nederlands doorlopen? Of wil jij je voorbereiden op jouw opleiding door het bestuderen van de vaktaal? Bij WisMon kun je terecht!

Lesmateriaal biologie

Biologie voor jou vwo deel 4a, 4b, 5a, 5b en 6 (set)
€26.60 Huur
Biologie voor jou vwo deel 4b
€4.70 Huur
Alle vragen