<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Cursus wiskunde

Heb jij je deelcertificaat wiskunde A of wiskunde B nodig om toegelaten te worden tot een hbo- of wo- studie die precies bij jou past? Of wil je je basiskennis bijspijkeren? Bij WisMon ben je aan het juiste adres: met onze wiskundecursussen op havo- en vwo-niveau werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Schrijf je nu in!

Elke cursus heeft een vast aantal uur om de hele bovenbouwstof te doorlopen. De intensiteit en duur verschillen per cursus, variërend van een studielast van 7 tot 35 uur per week.

Onze cursussen starten elk jaar in januari, juni en september in Amsterdam, Utrecht of online. Bij de voorjaarscursus en de najaarscursus heb je twee keer per week les over een periode van 3-4 maanden. Tijdens de intensieve zomercursus heb je twee maanden lang vier lessen per week en bij een jaarcursus heb je gemiddeld één keer per week les.

Je kunt de cursus afsluiten met verschillende examens zoals het CCVX-voortentamen of het staatsexamen (deelcertificaat).

 

Lees meer over de zomercursus

 

Kies je cursus

Wiskunde A

We bieden zowel een cursus wiskunde A havo als een cursus wiskunde A vwo  aan. Hierbij komen onderwerpen als functies en grafieken, kansberekening en statistiek komen aan bod en word je voorbereid op een toelating tot studies als psychologie, bedrijfskunde of geneeskunde.

Wiskunde A havo Wiskunde A vwo

Wiskunde B

We bieden een cursus wiskunde B havo en een cursus wiskunde B vwo  aan. Hierbij komen onderwerpen als functies en grafieken, kansberekening en statistiek komen aan bod en word je voorbereid op een toelating tot studies als psychologie, bedrijfskunde of geneeskunde. Ook is wiskunde B havo vaak nodig voor toelating tot een pilotenopleiding of de opleiding tot docent wiskunde.

Wiskunde B havo Wiskunde B vwo

Basiscursus wiskunde

In onze basiscursus wiskunde a/b worden jouw basisvaardigheden opgefrist en gaan we aan de slag met de onderbouwstof havo/vwo met onderwerpen als eerstegraadsfuncties, grafieken en algebra. Na deze cursus  beheers je de onderbouwstof op havo/vwo niveau en ben je voldoende voorbereid op onze cursussen wiskunde A en wiskunde B op havo- en vwo-niveau.

Meer informatie
Kleine groepen
Deskundig
Persoonlijk

Nog een ander bètavak nodig?

Bij WisMon kan je ook terecht voor een cursus scheikunde, biologie en natuurkunde op havo- en vwo- niveau.

Anderstaligen

Ben je anderstalig en wil je een traject voor één of meerdere bètavakken in het Nederlands doorlopen? Of wil jij je voorbereiden op jouw opleiding door het bestuderen van de vaktaal? Bij WisMon kun je terecht!

Lesmateriaal wiskunde

Getal en Ruimte havo A deel 1, 2 en 3 (set)
€22.80 Huur
Getal en Ruimte vwo A deel 1, 2, 3 en 4 (set)
€30.40 Huur
Getal en Ruimte vwo B deel 1, 2, 3 en 4 (set)
€30.40 Huur
Alle vragen