<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Cursus wiskunde

Heb jij wiskunde a of wiskunde b nodig om toegelaten te worden tot een hbo- of wo- studie die precies bij jou past? Of wil je je basiskennis bijspijkeren? Bij WisMon ben je aan het juiste adres: met onze wiskundecursussen op havo- en vwo-niveau werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Schrijf je nu in!

Afstandsonderwijs Cursussen

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 zijn de volgende maatregelen getroffen:
  • De cursussen in Amsterdam zullen allemaal doorgaan in de digitale leeromgeving. Er is geen les op locatie in Amsterdam.
  • De jaarcursus in Utrecht wordt op onze eigen locatie gegeven.
  • De najaarscursus in Utrecht wordt één keer per week op locatie gegeven en één keer per week in de digitale leeromgeving aangeboden.
Heb je nog vragen over de cursussen of ben je benieuwd naar hoe een online-cursus verloopt? Sluit dan aan bij een van onze live-sessies. Wij leggen je graag alles uit! Wil je drie of vier vakken gaan volgen? Dan raden we je aan om een digitale intake in te plannen.

 

Elke cursus heeft een vast aantal uur om de hele bovenbouwstof te doorlopen. De intensiviteit en duur verschillen per cursus, variërend van een studielast van 7 tot 35 uur per week.

Onze cursussen starten elk jaar in januari, juni en september in Amsterdam en Utrecht. Bij de voorjaarscursus en de najaarscursus heb je twee keer per week les over een periode van 3-4 maanden. Tijdens de intensieve zomercursus heb je twee maanden lang vier lessen per week en bij een jaarcursus heb je gemiddeld één keer per week les.

Je kunt de cursus afsluiten met verschillende examens zoals het CCVX voortentamen of het staatsexamen.

Kies je cursus

Wiskunde A

We bieden zowel een cursus wiskunde A havo als een cursus wiskunde A vwo  aan. Hierbij komen onderwerpen als functies en grafieken, kansberekening en statistiek komen aan bod en wordt je voorbereid op een toelating tot studies als psychologie, bedrijfskunde of geneeskunde.

Wiskunde A havo Wiskunde A vwo

Wiskunde B

We bieden een cursus wiskunde B havo en een cursus wiskunde B vwo  aan. Hierbij komen onderwerpen als functies en grafieken, kansberekening en statistiek komen aan bod en wordt je voorbereid op een toelating tot studies als psychologie, bedrijfskunde of geneeskunde. Ook is wiskunde B havo vaak nodig voor toelating tot een pilotenopleiding of de opleiding tot docent wiskunde.

Wiskunde B havo Wiskunde B vwo

Basiscursus wiskunde

In onze basiscursus wiskunde a/b worden jouw basisvaardigheden opgefrist en gaan aan de slag met de onderbouwstof havo/vwo met onderwerpen als eerstegraadsfuncties, grafieken en algebra. Na deze cursus weet je beheers je de onderbouwstof op havo/vwo niveau en ben je voldoende voorbereid op onze cursussen wiskunde A en wiskunde B op havo- en vwo-niveau.

Meer informatie
Kleine groepen
Deskundig
Persoonlijk

Nog een ander bètavak nodig?

Bij WisMon kan je ook terecht voor een cursus scheikunde, biologie en natuurkunde op havo- en vwo- niveau.

Anderstaligen

Ben je anderstalig en wil je een traject voor één of meerdere bètavakken in het Nederlands doorlopen? Of wil jij je voorbereiden op jouw opleiding door het bestuderen van de vaktaal? Bij WisMon kun je terecht!

Lesmateriaal wiskunde

Getal en Ruimte havo A deel 1, 2 en 3  (set)
Getal en Ruimte havo A deel 1, 2 en 3 (set)
€22.80 Huur
Getal en Ruimte vwo A deel 1, 2, 3 en 4 (set)
Getal en Ruimte vwo A deel 1, 2, 3 en 4 (set)
€30.40 Huur
Getal en Ruimte vwo B deel 1, 2, 3 en 4 (set)
Getal en Ruimte vwo B deel 1, 2, 3 en 4 (set)
€30.40 Huur
Alle vragen