<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

BioLearn

Training: Aan de slag met BioLearn

In het kort

Wil jij bij jou op school een gratis BioLearn docententraining organiseren? Dan komen wij naar je toe!

Leren over en voor een duurzame toekomst door te kijken naar de natuur, dat is waar BioLearn om draait. Wij zijn ervan overtuigd dat er in de natuur al veel duurzame oplossingen te vinden zijn waar wij als mensen nog van kunnen leren. Jouw leerlingen kunnen door BioLearn nu al leren hoe ze door deze bril naar de natuur kunnen kijken. Hierbij gaan ze zelf creatief aan de slag met het ontwerpen van een duurzame toekomst voor ons allemaal.

BioLearn is een vierjarig project dat vanuit het EU-fonds Erasmus+ wordt gefinancierd en gericht is op het ontwikkelen van lesmateriaal voor 12 – 16-jarigen en het trainen van docenten en educatief medewerkers op het gebruik van dit lesmateriaal. Vanuit dit project kunnen wij op een aantal scholen in Nederland een gratis docententraining komen verzorgen!

Naast docententrainingen op locatie, organiseren we ook een gratis online docententraining waar je je als docent los voor kunt inschrijven op woensdag 28 oktober van 16:00-18:00.

Heb jij interesse in een docententraining op maat bij jou op school, deelnemen aan de docententraining op 28 oktober of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Denise Groeneweg op denise@wismon.nl. Wil je meer informatie over het BioLearn project? Neem dan eens een kijkje op www.biolearn.nl en dit introductiefilmpje.

Doelgroep

De training is geschikt voor vo-leraren.

 

Terug naar het overzicht

Meer weten over WisMon?

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.