CCVX tentamentraining Wiskunde A VWO

Moet je op voor het voortentamen wiskunde A? En heb je alle stof al helemaal doorgenomen? Onze CCVX tentamentraining wiskunde A VWO bereidt je met een intensieve training doelgericht voor!

Schrijf je in

Voor wie?

De CCVX tentamentraining is bedoeld voor leerlingen die de volledige bovenbouwstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten. De training is niet geschikt voor mensen die de cursusstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we de volledige cursus wiskunde A aan.
.

Opbouw

In 6 lessen je voorbereiden op het tentamen

In de training komen de belangrijkste tentamenonderwerpen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus. We richten ons zowel op leerlingen die een voldoende willen halen of die willen gaan voor een acht gemiddeld. Vereiste voor de training is dat je de volledige bovenbouwstof al een keer hebt doorlopen.

Theorie en oefenen onder begeleiding

Tijdens de training wordt de theorie beknopt herhaald aan de hand van voortentamenopgaven. Er wordt verder veel geoefend onder begeleiding met onze voortentamenbundel met tentamenopgaven. De docent bespreekt de opgaven en traint op het aanpakken van tentamenvraagstukken. Een voortentamenbundel is inbegrepen in de cursusprijs.

Lesmateriaal

Lesmateriaal

  • Voortentamenbundel Wiskunde A VWO - inbegrepen bij de cursus
  • Grafische rekenmachine type TI 83 of TI 84
De voortentamenbundel is ook los van de CCVX tentamentraining te verkrijgen voor € 22,50 per stuk exclusief verzendkosten. Voor het bestellen van de bundels kun je mailen naar info@wismon.nl

WisMon Boekenservice

Gebruik van de informatieboeken Getal & Ruimte is niet verplicht bij deze cursus. Het kan je uiteraard wel ondersteunen bij de voorbereiding van het voortentamen. Je kan de (tweedehands) informatieboeken zijn snel en voor een voordelig tarief bij WisMon te huren of aanschaffen. De boeken die in de cursus worden gebruikt zijn Getal & Ruimte Wis A VWO, deel 1,2,3 en 4 (editie 2007)

Bestel hier je boeken

Aankomende CCVX trainingen


2 - 18 dec 2019

WisMon Utrecht

Maandag & woensdag
9:30-12:45

Maandag 2 december
Woensdag 4 december
Maandag 9 december
Woensdag 11 december
Maandag 16 december
Woensdag 18 december

Schrijf je tijdig in voor deze cursus.

2 - 18 dec 2019

VU Amsterdam

Maandag & woensdag
17:30-21:00

Maandag 2 december
Woensdag 4 december
Maandag 9 december
Woensdag 11 december
Maandag 16 december
Woensdag 18 december

Schrijf je tijdig in voor deze cursus.

De data voor de eerstvolgende CCVX tentamentraining zal rond 15 juni worden gepubliceerd.
De training zal begin/midden juli plaatsvinden.

Wil je een CCVX tentamentraining volgen? Schrijf je in

Inschrijven & Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Schrijf je hier direct in