Staatsexamentraining

Heb jij deelcertificaten in één of meerdere bètavakken nodig om toegelaten te worden tot die ene studie die precies bij jou past? Met onze tweedaagse examentrainingen voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie bereid jij je gestructureerd voor.

Schrijf je in

Voor wie?

Je studiekeuze is gemaakt – en nu wil je alles op alles te zetten om toegelaten te worden tot je studie geneeskunde, tandheelkunde, of die technische of economische opleiding. WisMon helpt je bij het behalen van je doelen: naast onze volledige bètacursussen verzorgen wij tweedaagse staatsexamentrainingen in de vakken wiskunde A VWO, wiskunde B VWO, natuurkunde VWO, scheikunde VWO en biologie VWO , waarmee je je voorbereid op je staatsexamen. Overzichtelijk leiden onze ervaren je docenten je door de tentamenstof heen en helpen ze je bij de laatste loodjes, zodat niets je in de weg staat tot de studie van jouw keuze!

Waarom bij WisMon

Vakkundig

Onze eerstegraads docenten en docenten in opleiding weten precies welke eisen er bij jouw voortentamen gesteld worden – en ons team heeft negen jaar ervaring in het vinden van precies die docenten die de lesstof begrijpelijk en levendig maken. Met onze expertise kun jij bouwen aan je toekomst!

Persoonlijk

In onze tentamentraining zorgen wij voor een persoonlijke aanpak. Kleine klassen, een individuele benadering: dat is bij WisMon de norm. Onze docenten laten alle benodigde lesstof gestructureerd aan bod komen en hebben aandacht voor jouw individuele vragen en twijfels. Zo werken we aan zelfvertrouwen en goede resultaten!

Passie

WisMon is ontstaan vanuit onze eigen passie voor bèta. Met onze begeleiding werk je niet alleen aan toelating tot de studie van jouw keuze, maar ook aan enthousiasme voor de lesstof. Van gestructureerde hoofdlijnen tot dagelijkse toepassingen: zo worden de exacte vakken een steun op weg naar jouw doelen.

Hoe ziet onze training eruit?

Benieuwd naar de aanpak van onze training? Bekijk hieronder ons korte filmpje waarin onze docent Mark Mulder vertelt hoe onze examentraining eruit ziet.Locaties

VU Amsterdam
De campus van de VU is zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar. Kom je met de trein, stap dan uit op station Zuid-WTC. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen (of 1 halte met de tram).

Foto vu 2

VU Amsterdam

De boelelaan 1105 Amsterdam
Google maps
Sweelinck College Amsterdam
Het Sweelinck College is onze cursuslocatie voor examentrainingen en zomercursussen. Een klassieke locatie met moderne voorzieningen vlakbij het museumplein in Amsterdam.
Sweelinck college

Sweelinck College Amsterdam

Moreelsestraat 21 Amsterdam
Google maps

Afsluitend staatsexamen

Gezakt voor je examen? Geen nood: door staatsexamens af te leggen kun je deelcertificaten beha;en, waarmee je alsnog je diploma kunt verkrijgen. Met onze bètacursussen kun je gedegen voorbereiden op het vak en het niveau van jouw keuze, zodat je vol vertrouwen je staatsexamen in gaat.

Voor het behalen van een deelcertificaat moet zowel een mondeling als een schriftelijk examen worden afgelegd. Deze examens worden apart van de cursus afgenomen in diverse steden, waarbij je zelf de locatie kiest die jou het beste uit komt.

Wil je je aanmelden voor het staatsexamen? Inschrijving voor de staatsexamens verloopt via het DUO en moet vóór 31 december gebeuren. Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op DUO .

Docenten

Ervaringen

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.