Onze bijlessen

Bèta saai of lastig? Niet met onze bijlessen: met ons één-op-één onderwijs, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat aansluiten op jouw vragen. Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd!

Schrijf je in

Hoe werkt het?

Inschrijven

Via het inschrijfformulier kan je aangeven wat Hier kan je ook aangeven wat voor hulp je nodig hebt en op welke termijn. Ook kan je aangeven wanneer jij een toets hebt waar jij je op wilt voorbereiden.

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team wie jou beste kan helpen.

Binnen gemiddeld 4 werkdagen word je gekoppeld aan een docent bij jou in de buurt. Duurt het langer dan nemen we uiteraard even contact met je op!

Wij vinden de perfecte match!

De eerste afspraak

De bijlesdocent neemt contact met op om de eerste afspraak te maken. Samen met je docent bepaal je waar je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.

Je kan de bijlessen naar eigen behoefte inplannen. Net iets vaker hulp nodig voor die lastige toetsweek, of juist een weekje vrij tijdens de vakantie? Jij bepaalt!

Betaling

Je betaalt de bijlessen altijd achteraf en alleen voor de daadwerkelijk gevolgde bijlessen. Je zit niet vast aan een pakket en kan op ieder moment kosteloos opzeggen.

Aan het begin van de maand volgend op de afgenomen bijlessen ontvang je van ons een factuur over die bijlessen. Deze kun je vervolgens betalen via automatische incasso of via een factuur.

Waar kun je terecht?

Bijles Amsterdam

In Amsterdam geven wij bijlessen, cursussen en examentrainingen. Onze hoofdstad is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede leraren. Een logische keuze!

Bijles in Amsterdam

Bijles Delft

Onze bijlesdocenten in Delft weten precies waar je als scholier en student mee te maken krijgt. Aan de TU Delft brengen zij hun vakkennis dagelijks in de praktijk- om deze vervolgens vol enthousiasme aan jou over te dragen.

Bijles in Delft >

Bijles Den Haag

In Den Haag worden onze bijlessen in de regel verzorgd door studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden.

Bijles in Den Haag >

Bijles Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven is een bètauniversiteit bij uitstek. Onze bijlesdocenten in Eindhoven kunnen de bètavakken tot leven brengen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Bijles in Eindhoven >

Bijles Enschede

Wanneer je je bijles wilt volgens in Enschede, krijg je in de regel les van één van onze docenten die een studie volgen aan de TU Twente. Deze docenten beheersen de lesstof én weten jou te motiveren met hun enthousiasme over bèta.

Bijles in Enschede >

Bijles Groningen

In Groningen werkt WisMon met studenten van de rijksuniversiteit Groningen.

Bijles in Groningen >

Bijles Leiden

In de universiteitsstad Leiden werkt WisMon met studenten aan de Universiteit Leiden. Deze studeren dan bijvoorbeeld in de richting wiskunde, natuurkunde of molecular science & technology.

Bijles in Leiden >

Bijles Nijmegen

Onze bijlessen in Nijmegen worden hoofdzakelijk verzorgd door studenten wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan de Radboud Universiteit.

Bijles in Nijmegen >

Bijles Rotterdam

In de havenstad Rotterdam werkt WisMon hoofdzakelijk met talentvolle studenten van de opleiding econometrie en met studenten van de TU Delft.

Bijles in Rotterdam >

Bijles Utrecht

Utrecht is de thuisstad van WisMon. In de domstad kan je bijvoorbeeld afspreken op de Uithof, in het centrum of in je eigen huis.

Bijles in Utrecht >

Onze tarieven

Scholieren
€21,50 per uur t/m 31 december 2017.
€22,50 per uur vanaf 1 januari 2018
Studenten
€22,50 per uur t/m 31 december 2017.
€23,50 per uur vanaf 1 januari 2018

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wilt volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Ervaringen

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.