Onze bijlessen

Bèta saai of lastig? Niet met onze bijlessen. Met ons één-op-één onderwijs, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat aansluiten op jouw vragen. Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd!

Schrijf je in

Voor wie?

Scholieren

Veel leerlingen vinden wiskunde, natuurkunde en scheikunde moeilijke vakken op de middelbare school. Niet bij WisMon: door onze jarenlange ervaring, vakkundige bijlesdocenten en ons enthousiasme voor bèta worden deze vakken leuker én makkelijker.

Toelatingen

Je studiekeuze is gemaakt, maar om toegelaten te worden moet je eerst een toelatingstoets doen zoals bijvoorbeeld het CCVX-voortentamen, een toelatingstoets voor een premaster, een 21+ toets of een voortentamen wiskunde T. Onze bijlesdocenten helpen je graag op weg zodat je goed beslagen ten ijs komt.

Heb je veel kennis op of in te halen? Dan kun je ook kiezen voor één van onze groepscursussen of maatwerktrajecten.

Studenten

Ook tijdens je studie kun je vakken tegenkomen die een struikelblok voor je vormen. Van de rekentoets wiscat-pabo en statistiek tot lineaire algebra en calculus, van mechanica tot optica tot goniometrie: bij WisMon vind je steun voor alle bètavakken op HBO- of WO-niveau. Met onze hulp wordt jouw vak van struikelblok tot steun bij je studievoortgang.

Anderstaligen

Wanneer Nederlands niet je moedertaal is, kan het volgen van Nederlands bètaonderwijs uitdagend zijn. Het zit vol met technische begrippen als ´worteltrekken´ of ´assenstelsel’. Moeite met vaktaal, de Nederlandse inzichtvragen of onderwerpen die je nooit gehad hebt? De bijlesdocenten van WisMon helpen je graag verder!

Waar kun je terecht?

Bijles Amsterdam

In Amsterdam geven we bijles en cursussen. Onze hoofdstad is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede leraren. Een logische keuze!

Bijles in Amsterdam

Bijles Delft

Onze bijlesdocenten in Delft weten precies waar je als scholier en student mee te maken krijgt. Aan de TU Delft brengen zij hun vakkennis dagelijks in de praktijk- om deze vervolgens vol enthousiasme aan jou over te dragen.

Bijles in Delft >

Bijles Den Haag

In Den Haag worden onze bijlessen in de regel verzorgd door studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden.

Bijles in Den Haag >

Bijles Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven is een bètauniversiteit bij uitstek. Onze bijlesdocenten in Eindhoven kunnen de bètavakken tot leven brengen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Bijles in Eindhoven >

Bijles Enschede

Wanneer je je bijles wilt volgens in Enschede, krijg je in de regel les van één van onze docenten die een studie volgen aan de TU Twente. Deze docenten beheersen de lesstof én weten jou te motiveren met hun enthousiasme over bèta.

Bijles in Enschede >

Bijles Groningen

In Groningen werkt WisMon met studenten van de rijksuniversiteit Groningen.

Bijles in Groningen >

Bijles Leiden

In de universiteitsstad Leiden werkt WisMon met studenten aan de Universiteit Leiden. Deze studeren dan bijvoorbeeld in de richting wiskunde, natuurkunde of molecular science & technology.

Bijles in Leiden >

Bijles Nijmegen

Onze bijlessen in Nijmegen worden hoofdzakelijk verzorgd door studenten wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan de Radboud Universiteit.

Bijles in Nijmegen >

Bijles Rotterdam

In de havenstad Rotterdam werkt WisMon hoofdzakelijk met talentvolle studenten van de opleiding econometrie en met studenten van de TU Delft.

Bijles in Rotterdam >

Bijles Utrecht

Utrecht is de thuisstad van WisMon. In de domstad kan je bijvoorbeeld afspreken op de Uithof, in het centrum of in je eigen huis.

Bijles in Utrecht >

Hoe werkt het?

Inschrijven

Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat voor hulp je nodig hebt en op welke termijn je bijles zoekt. Inschrijven is geheel vrijblijvend en we zullen eerst even contact met je opnemen voordat we overgaan tot matchen met een van onze bijlesdocenten.

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team van bijlesdocenten wie jou het beste kan helpen. Wij proberen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, een geschikte docent voor je te vinden, zodat je gauw kunt starten met je eerste bijles!

De eerste afspraak

De bijlesdocent die jou gaat helpen zal contact met je opnemen om een eerste afspraak met je te maken. Samen met je docent bepaal je waar en wanneer je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt. Je kan de bijlessen naar eigen behoefte inplannen. Net iets vaker hulp nodig voor die ene lastige toets of juist een weekje vrij tijdens de vakantie? Jij bepaalt!

Betaling

Je betaalt de bijlessen altijd achteraf en je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gevolgde bijlessen. Je betaalt de bijlessen maandelijks via een factuur of automatische incasso. Je zit niet vast aan een pakket en je kan op ieder moment kosteloos opzeggen.

Waarom bijles bij WisMon

Vakkundig

Onze bijlesdocenten zijn gedreven bètastudenten die zelf als geen ander weten hoe het is om in de schoolbanken te zitten en je voor te bereiden op de eindexamens. Onze docenten worden nauwkeurig geselecteerd op kennis en enthousiasme. Zij kunnen tenslotte het verschil maken tussen een onvoldoende en een voldoende!

Persoonlijk

In onze één-op-één lessen krijg je heldere en overzichtelijke uitleg op jouw niveau. Jouw persoonlijke docent verbetert je zwakke punten en vindt en benoemt je sterke punten. Zo bouwen jullie samen aan een stevig begrip van de hele stof. Het resultaat? Betere cijfers én meer zelfvertrouwen!

Passie

Bij WisMon begrijpen we hoe lastig bèta kan zijn, maar we weten ook hoe leuk deze vakken kunnen zijn. Vanuit onze persoonlijke liefde voor bètavakken zijn wij gedreven om jou je motivatie terug te geven – samen met de nodige kennis. Zo zijn exacte vakken niet langer een obstakel, maar een steun op weg naar jouw doelen.

Bijles wiskunde

Zit je vast bij de abc-formule, logaritmes, of goniometrie? WisMon biedt hulp op jouw niveau: jouw persoonlijke bijlesdocent kijkt precies welk deel van de stof je beheerst, waar de problemen liggen en wat jouw leerstijl is. Zo bouwen jullie samen aan wiskundig inzicht en verstevig je de basis voor je bètabegrip!

Bijles natuurkunde

De abstracte lesstof in je natuurkundeboek vormt vaak een obstakel. Daarom pakken we het in jouw bijles anders aan: jouw docent maakt de lesstof inzichtelijk door je de werkelijkheid achter de formules te laten zien. Daardoor leer jij op eenvoudige wijze natuurkundige formules toe te passen, op papier en in je dagelijks leven.

Bijles scheikunde

Atoom, ion, alkaan, alkanol…de moeilijke begrippen komen je bij scheikunde tegemoet. Jouw bijlesdocent neemt je mee door de logica achter deze begrippen en laat je zien hoe scheikunde dagelijkse processen beschrijft. Zo leer je de lesstof tot in de puntjes te doorgronden – en groeit je begrip van de wereld om je heen.

Onze tarieven

Scholieren
€22,50 per uur.
Studenten
Statistiek: € 25,00 per uur.
Overige vakken: €23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wil volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.