Bijles Natuurkunde

Natuurkunde saai of lastig? Niet met onze bijlessen: met ons één-op-één onderwijs, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat aansluiten op jouw vragen. Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd!

Schrijf je in

Bijles natuurkunde

De abstracte lesstof in je natuurkundeboek vormt vaak een obstakel. Daarom pakken we het in jouw bijles anders aan: jouw docent maakt de lesstof inzichtelijk door je de werkelijkheid achter de formules te laten zien. Daardoor leer jij op eenvoudige wijze natuurkundige formules toe te passen, op papier en in je dagelijks leven.

Steden

Bijles natuurkunde Amsterdam

In Amsterdam kan je bijvoorbeeld bijles krijgen in een gebouw van de VU of de UvA, in de centrale bibliotheek, of natuurlijk bij jou thuis!

Bijles natuurkunde in Amsterdam

Bijles natuurkunde Delft

Onze bijlesdocenten in Delft studeren veelal aan de TU Delft, waar ze zelf de bètavakken gebruiken in de praktijk.

Bijles natuurkunde in Delft

Bijles natuurkunde Den Haag

In Den Haag worden onze bijlessen in de regel verzorgd door studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden.

Bijles natuurkunde in Den Haag

Bijles natuurkunde Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven is een bètauniversiteit bij uitstek. Onze bijlesdocenten in Eindhoven kunnen de bètavakken tot leven brengen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Bijles natuurkunde in Eindhoven

Bijles natuurkunde Enschede

De TU Twente is gevestigd in Enschede. Bijlessen in Enschede bij WisMon worden in de regel verzorgd door studenten aan de TU Twente.

Bijles natuurkunde in Enschede

Bijles natuurkunde Groningen

In Groningen werkt WisMon met studenten van de rijksuniversiteit Groningen.

Bijles natuurkunde in Groningen

Bijles natuurkunde Leiden

In de universiteitsstad Leiden werkt WisMon met studenten aan de Universiteit Leiden. Deze studeren dan bijvoorbeeld in de richting wiskunde, natuurkunde of molecular science & technology.

Bijles natuurkunde in Leiden

Bijles natuurkunde Nijmegen

Onze bijlessen in Nijmegen worden hoofdzakelijk verzorgd door studenten wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan de Radboud Universiteit.

Bijles natuurkunde in Nijmegen

Bijles natuurkunde Rotterdam

In de havenstad Rotterdam werkt WisMon hoofdzakelijk met talentvolle studenten van de opleiding econometrie en met studenten van de TU Delft.

Bijles natuurkunde in Rotterdam

Bijles natuurkunde Utrecht

Utrecht is de thuisstad van WisMon. In de domstad kan je bijvoorbeeld afspreken op de Uithof, in het centrum of in je eigen huis.

Bijles natuurkunde in Utrecht

Hoe werkt het?

Inschrijven

Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat voor hulp je nodig hebt en op welke termijn je bijles zoekt. Inschrijven is geheel vrijblijvend en we zullen eerst even contact met je opnemen voordat we overgaan tot matchen met een van onze bijlesdocenten.

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team van bijlesdocenten wie jou het beste kan helpen. Wij proberen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, een geschikte docent voor je te vinden, zodat je gauw kunt starten met je eerste bijles!

De eerste afspraak

De bijlesdocent die jou gaat helpen zal contact met je opnemen om een eerste afspraak met je te maken. Samen met je docent bepaal je waar en wanneer je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt. Je kan de bijlessen naar eigen behoefte inplannen. Net iets vaker hulp nodig voor die ene lastige toets of juist een weekje vrij tijdens de vakantie? Jij bepaalt!

Betaling

Je betaalt de bijlessen altijd achteraf en je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gevolgde bijlessen. Je betaalt de bijlessen maandelijks via een factuur of automatische incasso. Je zit niet vast aan een pakket en je kan op ieder moment kosteloos opzeggen.

Waarom bijles bij WisMon

Vakkundig

Al onze bijlesdocenten zijn gedreven bètastudenten met een gedegen vakkennis – en ons team heeft negen jaar ervaring in het vinden van precies die docent die aansluit bij jouw manier van leren. Ons onderwijs op maat maakt het verschil tussen een onvoldoende en een voldoende!

Persoonlijk

In onze één-op-één lessen krijg je heldere en overzichtelijke uitleg op jouw niveau. Jouw persoonlijke docent verbetert je zwakke punten en vindt en benoemt je sterke punten. Zo bouwen jullie samen aan een stevig begrip van de hele stof. Het resultaat? Betere cijfers én zelfvertrouwen!

Passie

Bij WisMon begrijpen we hoe lastig bèta kan zijn, maar we weten ook hoe leuk deze vakken kunnen zijn. Daarom zijn wij gedreven om jou je motivatie terug te geven – samen met de nodige kennis. Zo zijn exacte vakken niet langer een obstakel, maar een steun op weg naar jouw doelen.

Onze tarieven

Scholieren
€22,50 per uur.
Studenten
€23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wil volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.