Bijles Rekenen

Rekenen saai of lastig? Niet met onze bijlessen: met ons één-op-één onderwijs, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat aansluiten op jouw vragen. Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd!

Schrijf je in

Bijles rekenen

Blijf je die verhoudingen maar lastig vinden, of heb je juist moeite met meten en meetkunde? Waar jouw knelpunten ook zitten, WisMon biedt hulp op maat. Jouw bijlesdocent kijkt precies welke (sub-) domeinen je beheerst en waar de problemen liggen. Zo werk je gericht aan de vaardigheden die jij nog verder moet ontwikkelen op het gewenste rekenniveau te komen.

Steden

Bijles rekenen Amsterdam

In Amsterdam kan je bijvoorbeeld bijles krijgen in een gebouw van de VU of de UvA, in de centrale bibliotheek, of natuurlijk bij jou thuis!

Bijles in Amsterdam

Bijles rekenen Delft

Onze bijlesdocenten in Delft studeren veelal aan de TU Delft, waar ze zelf de bètavakken gebruiken in de praktijk.

Bijles in Delft

Bijles rekenen Den Haag

In Den Haag worden onze bijlessen in de regel verzorgd door studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden.

Bijles in Den Haag

Bijles rekenen Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven is een bètauniversiteit bij uitstek. Onze bijlesdocenten in Eindhoven kunnen de bètavakken tot leven brengen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Bijles in Eindhoven

Bijles rekenen Enschede

De TU Twente is gevestigd in Enschede. Bijlessen in Enschede bij WisMon worden in de regel verzorgd door studenten aan de TU Twente.

Bijles in Enschede

Bijles rekenen Groningen

In Groningen werkt WisMon met studenten van de rijksuniversiteit Groningen.

Bijles in Groningen

Bijles rekenen Leiden

In de universiteitsstad Leiden werkt WisMon met studenten aan de Universiteit Leiden. Deze studeren dan bijvoorbeeld in de richting wiskunde, natuurkunde of molecular science & technology.

Bijles in Leiden

Bijles rekenen Nijmegen

Onze bijlessen in Nijmegen worden hoofdzakelijk verzorgd door studenten wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan de Radboud Universiteit.

Bijles in Nijmegen

Bijles rekenen Rotterdam

In de havenstad Rotterdam werkt WisMon hoofdzakelijk met talentvolle studenten van de opleiding econometrie en met studenten van de TU Delft.

Bijles in Rotterdam

Bijles rekenen Utrecht

Utrecht is de thuisstad van WisMon. In de domstad kan je bijvoorbeeld afspreken op de Uithof, in het centrum of in je eigen huis.

Bijles in Utrecht

Hoe werkt het?

Inschrijven

Met ons interactieve en korte inschrijfformulier, schrijf je je geheel vrijblijvend in voor bijles rekenen bij WisMon.

Met een minimale hoeveelheid werk van jouw kant hebben wij precies de gegevens op een rij om je optimaal van dienst te kunnen zijn!

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team wie jou het beste kan helpen.

Heb je specialistische kennis nodig of vooral wat meer enthousiasme of discipline bij je aanpak van rekenen? Heb je op korte termijn hulp nodig voor je volgende toets, of wil je op langere termijn je begrip van de stof verdiepen?

Wij vinden de perfecte match!

De eerste afspraak

De bijlesdocent neemt contact op om de eerste afspraak te maken. Samen met jouw docent bepaal je waar je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.

Deze flexibiliteit blijft: wij werken niet met vaste pakketten, zodat je altijd bijlessen kan nemen naar eigen behoefte. Net iets vaker hulp nodig in aanloop naar de rekentoets, of wil je juist even helemaal vrij zijn tijdens je vakantie? Jij bepaalt!

Resultaat

We hebben gemerkt dat onze bijlesleerlingen meer plezier en vaardigheid in rekenen krijgen. Ze krijgen het beter onder de knie, waardoor het meer gaat leven. Hierdoor gaat het niveau van onze leerlingen vrijwel altijd omhoog.

Ook zien we vaak dat leerlingen beter gaan plannen en zelfverzekerder hun toetsen ingaan. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Onze tarieven

Scholieren
€21,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €22,50 per uur.
Studenten
€22,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen rekenen wilt volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Ervaringen

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.