Bijles Statistiek

Heb jij hulp nodig met statistiek op hbo of wo niveau? Met onze één-op-één begeleiding, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat bijlessen of scriptiehulp inzetten. Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme worden bijgespijkerd!

Schrijf je in

Bijles statistiek

Blijf je die verschillende t-toetsen maar lastig vinden, of heb je moeite met regressieanalyse, ANOVA of andere statistische technieken? Waar jouw knelpunten ook zitten, WisMon biedt hulp op maat. Jouw bijlesdocent kijkt precies welke (sub-) domeinen je beheerst en waar de problemen liggen. Zo werk je gericht aan de vaardigheden die jij nog verder moet ontwikkelen om op het gewenste niveau te komen.

Steden

Bijles statistiek Amsterdam

In Amsterdam kan je bijvoorbeeld bijles krijgen in een gebouw van de VU of de UvA, in de centrale bibliotheek, of natuurlijk bij jou thuis!

Bijles in Amsterdam

Bijles statistiek Delft

Onze bijlesdocenten in Delft studeren veelal aan de TU Delft, waar ze zelf statistiek gebruiken in de praktijk.

Bijles in Delft

Bijles statistiek Leiden

In de universiteitsstad Leiden werkt WisMon met studenten aan de Universiteit Leiden. Deze studeren dan bijvoorbeeld in de richting wiskunde, natuurkunde of molecular science & technology.

Bijles in Leiden >

Bijles statistiek Rotterdam

In de havenstad Rotterdam werkt WisMon hoofdzakelijk met talentvolle studenten van de opleiding econometrie en met studenten van de TU Delft.

Bijles in Rotterdam >

Bijles statistiek Utrecht

Utrecht is de thuisstad van WisMon. In de domstad kan je bijvoorbeeld afspreken op de Uithof, in het centrum of in je eigen huis.

Bijles in Utrecht

Hoe werkt het?

Inschrijven

Met ons interactieve en korte inschrijfformulier, schrijf je je geheel vrijblijvend in voor bijles statistiek bij WisMon.

Met een minimale hoeveelheid werk van jouw kant hebben wij precies de gegevens op een rij om je optimaal van dienst te kunnen zijn!

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team wie jou het beste kan helpen.

Heb je specialistische kennis over een bepaalde deelgebied van de statistiek of heb je juist hulp nodig met SPSS of andere statistische software? Heb je op korte termijn hulp nodig ter voorbereiding op je volgende tentamen, of wil je op langere termijn je begrip van de stof verdiepen?

Wij vinden de perfecte match!

De eerste afspraak

De bijlesdocent neemt contact op om de eerste afspraak te maken. Samen met de docent bepaal je waar je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.

Deze flexibiliteit blijft: wij werken niet met vaste pakketten, zodat je altijd bijlessen kunt nemen naar eigen behoefte. Net iets vaker hulp nodig in aanloop naar je tentamen, of wil je juist even helemaal vrij zijn tijdens je vakantie? Jij bepaalt!

Resultaat

We hebben gemerkt dat studenten door hun bijlessen meer plezier en vaardigheid in statistiek krijgen. Ze krijgen het beter onder de knie, waardoor het meer gaat leven. Hierdoor gaat het niveau vrijwel altijd omhoog.

Ook zien we vaak dat studenten beter gaan plannen en zelfverzekerder hun toetsen ingaan. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Onze tarieven


Studenten
€22,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je één of meerdere studiegenoten met wie je samen bijlessen statistiek wilt volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.