CCVX tentamentraining

Heb jij het CCVX-voortentamen nodig om toegelaten te worden tot die ene studie die precies bij jou past? Met onze CCVX tentamentrainingen voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie op VWO-niveau bereid jij je gestructureerd voor!

Schrijf je in

Het CCVX tentamen

Wat is het CCVX?

De Centrale Commissies Voortentamen zijn landelijke samenwerkingsverbanden van de Nederlandse Universiteiten. Het behalen van het voortentamens is de meest gangbare toelatingseis voor HBO- en WO-opleidingen als geneeskunde, tandheelkunde, economische en technische opleidingen.

Waar & wanneer?

De voortentamens zélf worden drie keer per jaar afgenomen op de Uithof in Utrecht. Dit is doorgaans eind april, juli en december.
De CCVX tentamentrainingen starten ongeveer drie weken voor de tentamendatum en worden aangeboden in Utrecht of Amsterdam.

Voor wie is de training bedoeld?

De CCVX tentamentraining is bedoeld voor alle voortentamenkandidaten die de cursusstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten.

De training is niet geschikt voor mensen die de cursusstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we een volledige cursus aan.

Opbouw

In 4 tot 6 lessen behandelen wij alle belangrijke lesstof en richten we ons op jouw zwakke én sterke punten. De belangrijkste tentamenonderwerpen komen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.