<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Maak bèta weer leuk met onze bijles!

Bèta saai of lastig? Niet met onze bijlessen! Als bèta-expert geven wij jou graag bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en statistiek. Met ons 1-op-1-onderwijs, gegeven door een ervaren bijlesdocent, zorgen wij dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd! De bijlessen geven wij in Utrecht, Amsterdam en online.

Gestopt met nieuwe aanvragen voor bijlessen

WisMon neemt geen nieuwe aanvragen meer aan voor bijlessen. Een opfriscursus wiskunde nodig of een bètavak inhalen? Volg dan een van onze groepscursussen. Ook bieden wij nog individuele cursussen op maat aan in basis wiskunde, wiskunde A/B, natuurkunde en scheikunde op havo en vwo niveau.

Bij WisMon kun je terecht voor bijles in de vakken wiskunde A en Bnatuurkundescheikunde en biologie op havo- en vwo-niveau of voor de universiteit. Deze bijlessen zijn bedoeld voor iedereen die nog een bètavak in het profiel heeft of een studie volgt met bètavakken, maar nét dat steuntje in de rug nodig heeft om het vak, toets of het tentamen te halen. Zo kan het dat je veel stof al beheerst, maar moeite hebt met sommige onderdelen. In de klas is geen tijd voor persoonlijke aandacht, maar bij WisMon wel! Misschien heb je moeite met wiskunde in het algemeen en wil je graag het gehele jaar door bijles, naast je gewone lessen. Of je wilt graag over naar je volgende studiejaar, maar moet dat vervelende statistiekvak nog wel halen. In alle gevallen sluiten bijlessen van WisMon perfect aan. Je zit bij ons niet vast aan één pakket, maar kunt ook losse lessen afnemen. Zo is er voor iedereen een passende oplossing!

Hoe werkt het?

Schrijf je in

Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat voor hulp je nodig hebt en op welke termijn je bijles zoekt. Wij geven bijles in Utrecht, Amsterdam en online, voor de vakken wiskunde, biologie, natuurkunde, scheikunde en statistiek (voor studenten). Inschrijven is geheel vrijblijvend en we zullen eerst contact met je opnemen voordat we overgaan tot matchen met één van onze bijlesdocenten.

De eerste afspraak

De bijlesdocent die jou kan helpen zal contact met je opnemen om een eerste afspraak met je te maken. Samen met je docent bepaal je waar en wanneer je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.  Je kan de bijlessen naar eigen behoefte inplannen. Net iets vaker hulp nodig voor die ene lastige toets of juist een weekje vrij tijdens de vakantie? Jij bepaalt!

Let op! Wij bieden momenteel onze bijlessen online aan via afstandsonderwijs in een digitale leeromgeving. Dit in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19. Op deze manier vertrouwen wij erop dat we onze leerlingen als nog optimaal kunnen helpen.

De juiste bijlesdocent

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team van bijlesdocenten wie jou het beste kan helpen. Wij proberen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, een geschikte docent voor je te vinden, zodat je gauw kunt starten met je eerste bijles!

Betaling

Je betaalt de bijlessen altijd achteraf en je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gevolgde bijlessen. Je betaalt de bijlessen maandelijks via een factuur of automatische incasso. Je zit niet vast aan een pakket en je kan op ieder moment kosteloos opzeggen.

Voor wie?

Scholieren

Binnenkort een toets en hulp nodig met het leren? Een extra steuntje in de rug nodig met bijvoorbeeld bijles wiskunde? Van vmbo tot vwo, onze bijlesdocenten helpen je graag verder!

Studenten

Ook tijdens je studie kun je vakken tegenkomen die een struikelblok voor je vormen. Van statistiek tot lineaire algebra, van de pabo-rekentoets tot mechanica: onze bijlesdocenten zijn van alle markten thuis!

Anderstaligen

Moeite met vaktaal, de Nederlandse inzichtvragen of onderwerpen die je nooit gehad hebt? De bijlesdocenten van WisMon helpen je graag verder!

Onze tarieven

Scholieren

€22,50 per uur

  Geen inschrijfkosten

  Geen vaste pakketten

  Flexibel in te plannen

Studenten

€23,50 per uur (Statistiek: €25,00)

  Geen inschrijfkosten

  Geen vaste pakketten

  Flexibel in te plannen

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wil volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Krijg je bijles aan huis en moet de docent hiervoor meer dan 5 kilometer reizen? Dan komen er reiskosten bij. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur reistijd. De bijlesdocent zal dit altijd eerst met je overleggen.

Specialist in bèta
Persoonlijke aanpak
13 jaar ervaring
Eva
Bijles natuurkunde

Door mijn natuurkunde bijlessen is mijn cijfer van een 4,0 naar een 7,3 gegaan! Het is zijn hele leerzame bijlessen en er hangt een relaxte sfeer. Ik raad het veel mensen aan!

Nadir
Bijles wiskunde B

Ik volg een opleiding tot Technisch specialist en had moeite met wiskunde B. Mijn bijlesdocent Xaver heeft daar met zijn heldere stapsgewijze uitleg verandering ingebracht. Heel erg bedankt!

Suzanne
Bijles wiskunde B

Ik zit nu in mijn examenjaar en kwam klem te zitten met wiskunde. Ik heb drie bijlessen van Tigist van WisMon gehad en ik heb nu geen bijles meer nodig. Met haar duidelijke uitleg snap ik het. Verder was het erg fijn dat ze flexibel was in de planning.

Vera
Bijles natuurkunde

Omdat ik eerder wilde beginnen met voorbereiden op mijn voortentamen, heb ik voor een maatwerkcursus natuurkunde gekozen. Mijn bijlesdocent Marcus heeft mij goed door de stof heen geleid en kent ook de stof van het voortentamen.

Wie geven de bijlessen?

Bij WisMon worden de bijlessen gegeven door studenten met een passie voor bèta. Zij weten als geen ander hoe het is om je voor te bereiden op een belangrijke toets of om te leren voor je eindexamen. Onze docenten worden nauwkeurig geselecteerd op vakkennis, didactische vaardigheden én enthousiasme zodat ze jou de hulp kunnen bieden die jij nodig hebt.

“Een wiskunde-opgave is een soort puzzel. Ik vind het leuk om samen met mijn leerlingen deze kleine puzzels op te lossen. Als het lukt, komen we er tot onze schrik achter dat wiskunde soms best leuk is!”

Jeroen Janissen

Bijlesdocent

Gestopt met nieuwe aanvragen voor bijlessen

WisMon neemt geen nieuwe aanvragen meer aan voor bijlessen. Een opfriscursus wiskunde nodig of een bètavak inhalen? Volg dan een van onze groepscursussen. Ook bieden wij nog individuele cursussen op maat aan in basis wiskunde, wiskunde A/B, natuurkunde en scheikunde op havo en vwo niveau.

Cursus

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een hbo-, of universitaire studie? Of wil je de volledige bovenbouwstof van een vak nogmaals doorlopen. Sluit dan aan bij onze cursussen voor profielaanvulling.

 

Moet je een toelatingstoets afleggen voor een premaster, de 21+ toets of voor wiskunde T? In dat geval helpen we je het beste met een cursus op maat.

Alle vragen