<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Maak bèta weer leuk met onze cursussen!

Wil jij een bètavak bijspijkeren? Sluit dan aan bij een cursus van WisMon! Deze cursussen zijn perfect voor als je de bovenbouwstof nog een keer wil doorlopen of wanneer je nog een bètavak nodig hebt om je profiel aan te vullen voor toelating tot een hogeschool of universiteit.

Bekijk ons cursusaanbod

Bij WisMon kun je terecht voor het bijspijkeren in de vakken wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde en biologie op havo- en vwo-niveau.

Wil jij de onderbouwstof wiskunde a/b wat opfrissen? Sluit dan aan bij de basiscursus wiskunde en wij zorgen ervoor dat je in een korte periode weer helemaal up-to-date bent!

Mis jij een bètavak in je profiel voor toelating tot een hogeschool of universiteit? Ook dan kan je bij WisMon terecht. Bij de cursussen wiskunde A en B, natuurkunde, scheikunde en biologie loop je de gehele havo-, of vwo bovenbouwstof nog een keer door. Wij bereiden je ook optimaal voor op het afleggen van een staatsexamen of CCVX voortentamen. Zo kan je alsnog worden toegelaten tot de studie van jouw dromen!

 

Bekijk het cursusaanbod
Specialist in bèta
Persoonlijke aanpak
13 jaar ervaring
Sterre
Scheikunde vwo

Ik zou iedereen aanraden een scheikunde cursus bij Wismon te volgen. Er werd erg duidelijk uitgelegd en goed antwoord gegeven op al je vragen. Hierdoor was ik goed voorbereid voor het examen en heb ik deze ook gehaald met een 7.

Floris
Wiskunde B havo

Met dank aan WisMon heb ik mijn Wiskunde B in een mum van tijd behaald. Door de goede uitleg van de docent en de fijne sfeer tijdens de cursus is dit zeker een aanrader voor als je binnen een korte tijd beta vakken met succes wil behalen!

Doris
Biologie vwo

Ik vond de cursus Biologie erg fijn. In een zeer korte tijd hebben we veel lesstof behandeld. Eerst leek me dat bijna onmogelijk maar de docent zorgde ervoor dat je alles goed begreep en als je iets niet begreep vragen kon stellen. Daardoor ging ik met een goed gevoel mijn examen in.

Naar de FAQ

Mis jij nog een bètavak?

Onze cursussen wiskunde awiskunde bnatuurkundescheikunde of biologie behandelen de gehele bovenbouwstof. We bereiden je optimaal voor het halen van een deelcertificaat of het CCVX voortentamen. Zo kun je alsnog worden toegelaten tot jouw studie naar keuze!