Bijles Scheikunde

Scheikunde saai of lastig? Niet met onze bijlessen: met ons één-op-één onderwijs, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat aansluiten op jouw vragen. Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd!

Schrijf je in

Bijles scheikunde

Atoom, ion, alkaan, alkanol…de moeilijke begrippen komen je bij scheikunde tegemoet. Jouw bijlesdocent neemt je mee door de logica achter deze begrippen en laat je zien hoe scheikunde dagelijkse processen beschrijft. Zo leer je de lesstof tot in de puntjes te doorgronden – en groeit je begrip van de wereld om je heen.

Steden

Bijles scheikunde Amsterdam

In Amsterdam kan je bijvoorbeeld bijles krijgen in een gebouw van de VU of de UvA, in de centrale bibliotheek, of natuurlijk bij jou thuis!

Bijles scheikunde in Amsterdam

Bijles scheikunde Delft

Onze bijlesdocenten in Delft studeren veelal aan de TU Delft, waar ze zelf de bètavakken gebruiken in de praktijk.

Bijles scheikunde in Delft

Bijles scheikunde Den Haag

In Den Haag worden onze bijlessen in de regel verzorgd door studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden.

Bijles scheikunde in Den Haag

Bijles scheikunde Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven is een bètauniversiteit bij uitstek. Onze bijlesdocenten in Eindhoven kunnen de bètavakken tot leven brengen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Bijles scheikunde in Eindhoven

Bijles scheikunde Enschede

De TU Twente is gevestigd in Enschede. Bijlessen in Enschede bij WisMon worden in de regel verzorgd door studenten aan de TU Twente.

Bijles scheikunde in Enschede

Bijles scheikunde Groningen

In Groningen werkt WisMon met studenten van de rijksuniversiteit Groningen.

Bijles scheikunde in Groningen

Bijles scheikunde Leiden

In de universiteitsstad Leiden werkt WisMon met studenten aan de Universiteit Leiden. Deze studeren dan bijvoorbeeld in de richting wiskunde, natuurkunde of molecular science & technology.

Bijles scheikunde in Leiden >

Bijles scheikunde Nijmegen

Onze bijlessen in Nijmegen worden hoofdzakelijk verzorgd door studenten wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan de Radboud Universiteit.

Bijles scheikunde in Nijmegen

Bijles scheikunde Rotterdam

In de havenstad Rotterdam werkt WisMon hoofdzakelijk met talentvolle studenten van de opleiding econometrie en met studenten van de TU Delft.

Bijles scheikunde in Rotterdam

Bijles scheikunde Utrecht

Utrecht is de thuisstad van WisMon. In de domstad kan je bijvoorbeeld afspreken op de Uithof, in het centrum of in je eigen huis.

Bijles scheikunde in Utrecht

Hoe werkt het?

Inschrijven

Met ons interactieve en korte inschrijfformulier schrijf je je geheel vrijblijvend in voor bijles scheikunde bij WisMon.

Met een minimale hoeveelheid werk van jouw kant hebben wij precies de gegevens op een rij om je optimaal van dienst te kunnen zijn!

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team wie jou het beste kan helpen.

Heb je specialistische kennis nodig of vooral wat meer enthousiasme of discipline bij je aanpak van scheikunde? Heb je op korte termijn hulp nodig voor je volgende toets, of wil je op langere termijn je begrip van de stof verdiepen?

Wij vinden de perfecte match!

De eerste afspraak

De bijlesdocent neemt contact op om de eerste afspraak te maken. Samen met jouw docent bepaal je waar je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.

Deze flexibiliteit blijft: wij werken niet met vaste pakketten, zodat je altijd bijlessen kan nemen naar eigen behoefte. Net iets vaker hulp nodig voor die lastige toetsweek, of wil je juist even helemaal vrij zijn tijdens je vakantie? Jij bepaalt!

Resultaat

We hebben gemerkt dat onze bijlesleerlingen meer plezier en vaardigheid in scheikunde krijgen. Ze krijgen de stof beter onder de knie, waardoor het meer gaat leven. Hierdoor gaan de cijfers van onze leerlingen vrijwel altijd omhoog.

Ook zien we vaak dat leerlingen beter gaan plannen en zelfverzekerder hun toetsen ingaan. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Onze tarieven

Scholieren
€21,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €22,50 per uur.
Studenten
€22,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je een of meerdere klasgenoten met wie je de bijlessen samen wilt volgen dan kan dit. De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5km moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Ervaringen

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.