Bijles in Leiden

Bèta saai of lastig? Niet met onze bijlessen: met ons één-op-één onderwijs, gegeven door een ervaren bijlesdocent, kunnen wij snel en adequaat aansluiten op jouw vragen. Zo zorgen we dat jouw kennis én jouw enthousiasme flink worden bijgespijkerd!

Schrijf je in

Bijles wiskunde

Of je nou vastzit bij rekenen, vergelijken, integreren of bij de laatste stelling van Fermat: WisMon biedt hulp op jouw niveau. Jouw bijlesdocent kijkt precies welk deel van de stof je beheerst, waar de problemen liggen en wat jouw leerstijl is. Zo bouwen jullie samen aan wiskundig inzicht en verstevig je de basis voor je bètabegrip!

Bijles natuurkunde

De abstracte lesstof in je natuurkundeboek vormt vaak een obstakel. Daarom pakken we het in jouw bijles anders aan: jouw docent maakt de lesstof inzichtelijk door je de werkelijkheid achter de formules te laten zien. Daardoor leer jij op eenvoudige wijze natuurkundige formules toe te passen, op papier en in je dagelijks leven.

Bijles scheikunde

Atoom, ion, alkaan, alkanol…de moeilijke begrippen komen je bij scheikunde tegemoet. Jouw bijlesdocent neemt je mee door de logica achter deze begrippen en laat je zien hoe scheikunde dagelijkse processen beschrijft. Zo leer je de lesstof tot in de puntjes te doorgronden – en groeit je begrip van de wereld om je heen.

Waarom bijles bij WisMon

Vakkundig

Al onze bijlesdocenten zijn gedreven bètastudenten met een gedegen vakkennis – en ons team heeft negen jaar ervaring in het vinden van precies die docent die aansluit bij jouw manier van leren. Ons onderwijs op maat maakt het verschil tussen een onvoldoende en een voldoende!

Persoonlijk

In onze één-op-één lessen krijg je heldere en overzichtelijke uitleg op jouw niveau. Jouw persoonlijke docent verbetert je zwakke punten en vindt en benoemt je sterke punten. Zo bouwen jullie samen aan een stevig begrip van de hele stof. Het resultaat? Betere cijfers én zelfvertrouwen!

Passie

Bij WisMon begrijpen we hoe lastig bèta kan zijn, maar we weten ook hoe leuk deze vakken kunnen zijn. Daarom zijn wij gedreven om jou je motivatie terug te geven – samen met de nodige kennis. Zo zijn exacte vakken niet langer een obstakel, maar een steun op weg naar jouw doelen.

Voor wie?

Scholieren

Bij WisMon hebben we jarenlange ervaring met het begrijpelijk maken van de middelbare schoolstof. Ook voor leerlingen van de basisschool hebben we geduldige leraren die de lesstof goed kunnen overbrengen.

Of je de bètavakken nou als een noodzakelijk kwaad ziet of juist de laatste horde wil overwinnen voor die tien op je eindlijst: wij kunnen je er met onze persoonlijke aanpak perfect bij helpen.

Studenten

Ook voor of tijdens je studie kan je tegen een bètavak aanlopen. Of dit nou voorbereiding op een toelatingstoets, een inleidend statistiekvak, of een vergevorderd natuurkundevak is, ons team van hogerejaarsstudenten kan je hier goed bij ondersteunen.

Je wordt bijvoorbeeld geholpen door een student die dezelfde studie heeft gedaan als de studie die jij aan het doen bent, of door een student die het vak dat jij moeilijk vindt studeert.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Met ons interactieve en korte inschrijfformulier, schrijf je je geheel vrijblijvend in voor bijles bij WisMon.

Met een minimale hoeveelheid werk van jouw kant hebben wij precies de gegevens op een rij om je optimaal van dienst te kunnen zijn!

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team wie jou beste kan helpen.

Heb je specialistische kennis nodig of vooral wat meer enthousiasme of discipline bij je aanpak van de bètavakken? Heb je op korte termijn hulp nodig voor je volgende toets, of wil je op langere termijn je begrip van de stof verdiepen?

Wij vinden de perfecte match!

De eerste afspraak

De bijlesdocent neemt contact met op om de eerste afspraak te maken. Samen met je docent bepaal je waar je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.

Deze flexibiliteit blijft: wij werken niet met vaste pakketten, zodat je altijd bijlessen kan nemen naar eigen behoefte. Net iets vaker hulp nodig voor die lastige toetsweek, of wil je juist even helemaal vrij zijn tijdens je vakantie? Jij bepaalt!

Resultaat

We hebben gemerkt dat onze bijlesleerlingen meer plezier en vaardigheid in hun bijlesvak krijgen. Ze krijgen de stof beter onder de knie, waardoor het meer gaat leven. Hierdoor gaan de cijfers van onze leerlingen vrijwel altijd omhoog.

Ook zien we vaak dat leerlingen beter gaan plannen en zelfverzekerder hun toetsen ingaan. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Onze tarieven

Scholieren
€21,50 per uur
Studenten
€22,50 per uur

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wilt volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Ervaringen

Inschrijven & Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.