Wiskunde T

Wil je starten met het schakelprogramma voor een masteropleiding van de TU Delft? Dan moet je hiervoor eerst het tentamen Wiskunde T behalen bij de Open Universiteit. Met onze individuele cursus wiskunde T bereid je voor op het voortentamen Wiskunde T.

Schrijf je in

Opbouw

Individuele cursus

We bieden de module wiskunde T aan middels één-op-één begeleiding in de meeste grote steden van Nederland. In gemiddeld 8 lessen van 2 uur neem je met de bijlesdocent alle belangrijke onderwerpen voor het voortentamen door. Je kiest hierbij zelf de frequentie en de locatie van de lessen. Je kan bijvoorbeeld bij jou thuis afspreken, of op een universiteit of openbare bibliotheek bij jou in de buurt.

Heb je specifieke wensen dan kunnen we altijd het aantal lessen aanpassen naar jouw behoefte. Wil je de cursus samen met een vriend(in) gaan volgen, dan wordt het tarief per les lager.

Zelfstudie

Je kunt rekenen op 2 uur zelfstudie bij iedere les.

Benodigde voorkennis

Wiskunde B op havo of vwo niveau is aan te raden om de cursus goed af te kunnen ronden. Neem bij twijfel of je voldoende voorkennis hebt voor deze cursus, contact met ons op. Voor het opfrissen van de basisvaardigheden wiskunde is er de basiscursus wiskunde.

Voortentamen

De cursus kan worden afgesloten met het voortentamen Wiskunde T. Het voortentamen Wiskunde T is een individueel computer gebaseerd tentamen. Dit tentamen wordt afgelegd in een van alle studiecentra van de Open Universiteit. Je kunt hiervoor zelf een afspraak maken door je aan te melden op de website van de Open Universiteit. De kosten voor deelname aan het tentamen zijn niet inbegrepen in de cursusprijs.

Blok 1
Functies en grafieken
lineaire, kwadratische en hogere-orde vergelijkingen, machten, wortels, breuken, logaritmen, goniometrische functies, domein en bereik van functies
Blok 2
Goniometrie
eenheidscirkel, goniometrische vergelijkingen, afgeleiden en primitieven
Blok 2
Differentiëren
differentiëren van elementaire functies, productregel, quotiëntregel, kettingregel, bepalen van raaklijn en extreme waarden
Blok 3
Integreren
primitiveren van elementaire functies, uitrekenen van bepaalde integraal
Blok 4
Examenvoorbereiding

Wat kost het?

Per les betalen
€25,00 per uur
Het aantal afgesproken lessen bij aanvang betalen
5% korting op de lesprijs

Per maand de lessen betalen of vooraf

Nadat je het intakegesprek hebt gehad, kun je ervoor kiezen om de lessen per maand te betalen of de totaalprijs van de lessen vooraf te voldoen. Bij betaling van de lessen bij aanvang van de cursus kunnen we je 5% korting geven. Je hebt echter niet de mogelijkheid om halverwege je cursus te stoppen.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur. De docent bespreekt dit met je tijdens het intakegesprek.

Steden

Amsterdam

In Amsterdam geven wij bijlessen en cursussen. Onze hoofdstad is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede leraren. Een logische keuze!

Delft

In Delft geven wij bijlessen. Onze bijlesdocenten in Delft weten precies waar je als scholier en student mee te maken krijgt. Aan de TU Delft brengen zij hun vakkennis dagelijks in de praktijk- om deze vervolgens vol enthousiasme aan jou over te dragen.

Bijles in Delft >

Den Haag

In Den Haag geven wij bijlessen. Veel van onze lessen in Den Haag worden verzorgd door gedreven studenten van de TU Delft of de Universiteit Leiden. Door hun bèta-achtergrond weten deze bijlesdocenten precies hoe ze jou de lesstof kunnen laten begrijpen.

Bijles in Den Haag >

Eindhoven

In Eindhoven geven wij bijlessen. Door inhoudelijke kennis en praktijk te combineren, zoals geleerd tijdens hun studie aan de TU Eindhoven – de bètauniversiteit bij uitstek, brengen onze bijlesdocenten jouw kennis in Eindhoven moeiteloos naar een hoger niveau.

Bijles in Eindhoven >

Enschede

In Enschede geven wij bijlessen. Wanneer je bijles wilt volgens in Enschede, krijg je in de regel les van één van onze docenten die een studie volgen aan de TU Twente. Deze docenten beheersen de lesstof én weten jou te motiveren met hun enthousiasme over bèta.

Bijles in Enschede >

Groningen

In Groningen geven wij bijlessen. Woon je in Groningen? Volg dan bijles in de buurt bij één van onze bijlesdocenten, die studeren aan de Rijksuniversiteit. Onze Groningse docenten leiden je moeiteloos en gestructureerd door de lesstof - gewoon in je eigen omgeving.

Bijles in Groningen >

Leiden

In Leiden geven wij bijlessen. Wiskunde, Natuurkunde of Molecular Science & Technology: onze Leidse bijlesdocenten, in opleiding aan de Universiteit Leiden, hebben een gedegen bèta-achtergrond. Met hun enthousiasme voor het vak weten ze ook jou te motiveren!

Bijles in Leiden >

Nijmegen

In Nijmegen geven wij bijlessen. Deze worden verzorgd door studenten Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde aan de Radboud Universiteit. Deze bijlesdocenten helpen je, gewoon in je eigen omgeving, met precies die delen van de stof waar jij tegenaan loopt.

Bijles in Nijmegen >

Rotterdam

In Rotterdam geven wij bijlessen. Hier werkt WisMon met zowel studenten van de opleiding econometrie als met studenten van de TU Delft. Zo kunnen we jou dicht in de buurt precies die bijlessen aanbieden die passen bij jouw behoeften!

Bijles in Rotterdam >

Utrecht

In Utrecht geven wij bijlessen en cursussen. In Utrecht kun je terecht voor ons volledige aanbod bètaonderwijs. De thuisstad van WisMon is namelijk niet alleen goed bereikbaar voor onze leerlingen, maar ook de woonplaats van veel goede docenten.

Inschrijven

Om je aan te melden kan je het best telefonisch of per mail contact met ons opnemen om je voorkennis en doelen door te spreken. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt ook direct het inschrijfformulier invullen en mailen naar info@wismon.nl